Jochem Klaasen Voorzitter 2022/2023

Even Voorstellen: Jochem Klaassen

Waarde lezer! Ben jij ook zo benieuwd wie er allemaal rondlopen bij Via Fidei en waarom zij ooit lid zijn geworden? Lees dan vooral verder. In deze serie “Mag ik je even voorstellen?’ interviewen we verschillende leden om zo meer over hen te weten te komen. Te beginnen met Jochem!

Mag ik je even voorstellen aan onze voorzitter Jochem?

Wie ben je?

Jochem Klaassen

Wanneer en waarom ben jij lid geworden van Via Fidei?

Ik ben lid geworden aan het begin van collegejaar 2019/2020. Alweer ruim drie jaar geleden.

Wat vind jij de leukste activiteit van Via Fidei

De Dies Natalis van de vereniging.

Wat heeft Via Fidei jou te bieden?

Veel gezelligheid, maar ook veel persoonlijke ontwikkeling en geloofsgroei doordat je leert van elkaar binnen de vereniging

Dit jaar ben je bestuurslid, wat is jouw functie en wat houdt het in?

Ik ben dit jaar de voorzitter van de vereniging. Dit betekent dat ik onder andere probeer het overzicht te houden over de voortgang van beleidspunten en andere activiteiten binnen de vereniging. Daarnaast zit ik de Algemene Ledenvergadering voor waardoor je ook daar het eerste aanspreekpunt bent van het bestuur.

Waarom ben je eigenlijk bestuurslid geworden?

Door de jaren heen heb ik verschillende besturen voorbij zien komen en je ziet per bestuur de verschillen in aanpak en visie. Ik vind het een mooie uitdaging om samen met de vereniging een heel mooi jaar te organiseren waar we allemaal positief op terug kunnen kijken.

Waar word jij blij van?

Ik word altijd erg blij van muziek maken.

Wat voor advies zou jij geven aan (toekomstige) leden van Via Fidei? (advies, leuke uitsmijter, ludieke opmerking, typerende uitspraak)

Een welbekende uitspraak binnen de vereniging is: Bij zijn is meemaken. Dit heeft alles wel in zich. Wees lekker actief, blijf vooral tot de late uurtjes in Jacks borrelen en zorg dat je studententijd bruist van gezelligheid.

Volgende keer in “Mag ik even voorstellen” onze secretaris Ruth!

Vergelijkbare berichten