LID WORDEN

Een keertje kennismaken bij Via Fidei?

Ben je enthousiast en wil je graag een keer komen kijken of zelfs al lid worden? Dit kan! We vertellen je graag wat wij je kunnen bieden als lid van Via Fidei.
Een keer komen kijken kan altijd. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier. Je krijgt dan contact met iemand van de pr-commissie die je meer informatie geeft. Zo weten wij wie we kunnen verwachten!

+/- 34

Verenigings- en kringavonden

Algemene Ledenvergaderingen

6

+/- 6

Evenemeten met externe

Feestjes

+/- 10

+/- 34

Verenigings- en kringavonden

6

Algemene Ledenvergaderingen

+/- 6

Evenementen met externen

+/- 10

Feestjes

WAT HEEFT VIA FIDEI JOU TE BIEDEN?

Verrijking voor je studententijd
Borrels, feestjes, bijbelstudies, P&P, kringavonden, verenigingsavonden, algemene ledenvergaderingen en gala’s, ze komen allemaal voor bij Via Fidei. Via Fidei kan daarom een enorme verrijking zijn voor een christelijke student in Tilburg.
Daarnaast leer je allerlei mensen kennen van onze vereniging en kunnen zelfs vriendschappen voor het leven ontstaan!

Hechte jaargroep
Je wordt lid van Via Fidei samen met andere eerstejaars. Samen vormen jullie een jaargroep. Een belangrijk doel van Via Fidei is jaargroepsbinding. Dit betekent dat wij een hechte band onder een jaargroep stimuleren door middel van bijvoorbeeld een introweekend.
Daarnaast maak je een eigen jaargroepslied, organiseer je samen activiteiten en leer je zo met elkaar de vereniging kennen.

Samen als christelijke studenten in Tilburg
Je blijft als lid bij Via Fidei niet alleen binnen de grenzen van Tilburg of de eigen vereniging. Samen met de twee andere christelijke studentenverenigingen, Navigators Tilburg en Emet Qenee, doen we samen mee aan activiteiten zoals de Alpha Cursus of een P&P avond. Daarnaast ondermen we activiteiten met veel Ichthus verenigingen en een aantal VGS verenigingen door heel het land.

Verenigingshuizen en kamers
Via Fidei heeft verschillende verenigingshuizen, ook wel kasten genoemd. In deze huizen wonen meer dan twee leden van Via Fidei. Er komen regelmatig kamers vrij in deze kasten. Binnen de vereniging wordt dit vaak al snel opgemerkt.
Ben je dus nog op zoek naar een kamer? Neem dan contact met ons op en wij helpen je bij het vinden van een kamer, zodat jij jouw plekje kunt vinden in Tilburg!