Een keertje kennismaken bij Via Fidei?

Ben je enthousiast en wil je graag een keer komen kijken of zelfs al lid worden? Dit kan! We vertellen je graag wat wij je kunnen bieden als lid van Via Fidei.

Een keer komen kijken kan altijd. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier. Je krijgt dan contact met iemand van de pr-commissie die je meer informatie geeft. Zo weten wij wie we kunnen verwachten!

Aankomende evenementen

Verdiepingsavond: Open in de wereld, net als Jezus

05/10/2021 @ 6:30 pm – 10:00 pm – Wat we precies gaan doen tijdens deze verdiepingsavond, dat blijft nog even geheim. Maar deze avond gaan we in op de vraag: hoe kan ik leven als Jezus? Jezus stond open in de wereld, had oog voor detail en voor de mede-mensen die anderen misschien niet zagen. Hij greep kansen als die zich voordeden. Misschien […]

mannen/vrouwenactiviteit

29/09/2021 @ 6:30 pm – 10:00 pm – Komende woensdag vindt de jaarlijkse mannen/vrouwen activiteit plaats! Uw bestuur zal deze avond organiseren, het enige wat u hoeft te doen is u aanmelden! Binnenkort zal meer informatie verstrekt worden, maar het belooft een geweldige avond te worden, dus wees erbij! !!Let op!! Gezien de mannen en de vrouwen gescheiden van elkaar worden, zullen we […]

aanbiddings-/worshipavond

23/09/2021 @ 7:30 pm – 9:30 pm – “Juich voor de HEERE, heel de aarde, breek uit in gejuich, zing vrolijk en zing psalmen!” Psalm 98:4 Laten we God aanbidden in Geest en Waarheid. Kom ook op donderdagavond 23 september op het Burg. v.d. Mortelplein 59a (bovenste bel). Het beloofd een geweldige avond te worden die begint om 19:30 en we hopen rond 21:15 […]

Wat heeft Via Fidei jou te bieden?

Verrijking voor je studententijd

Borrels, feestjes, bijbelstudies, P&P, kringavonden, verenigingsavonden, algemene ledenvergaderingen en gala’s, ze komen allemaal voor bij Via Fidei. Via Fidei kan daarom een enorme verrijking zijn voor een christelijke student in Tilburg.

Daarnaast leer je allerlei mensen kennen van onze vereniging en kunnen zelfs vriendschappen voor het leven ontstaan!

Hechte jaargroep

Je wordt lid van Via Fidei samen met andere eerstejaars. Samen vormen jullie een jaargroep. Een belangrijk doel van Via Fidei is jaargroepsbinding. Dit betekent dat wij een hechte band onder een jaargroep stimuleren door middel van bijvoorbeeld een introweekend.

Daarnaast maak je een eigen jaargroepslied, organiseer je samen activiteiten en leer je zo met elkaar de vereniging kennen.

Samen als christelijke studenten in Tilburg

Je blijft als lid bij Via Fidei niet alleen binnen de grenzen van Tilburg  of de eigen vereniging. Samen met de twee andere christelijke studentenverenigingen, Navigators Tilburg en Emet Qenee, doen we samen mee aan activiteiten zoals de Alpha Cursus of een P&P avond. Daarnaast ondermen we activiteiten met veel Ichthus verenigingen en een aantal VGS verenigingen door heel het land.

Verenigingshuizen en kamers

Via Fidei heeft verschillende verenigingshuizen, ook wel kasten genoemd. In deze huizen wonen meer dan twee leden van Via Fidei. Er komen regelmatig kamers vrij in deze kasten. Binnen de vereniging wordt dit vaak al snel opgemerkt.

Ben je dus nog op zoek naar een kamer? Neem dan contact met ons op en wij helpen je bij het vinden van een kamer, zodat jij jouw plekje kunt vinden in Tilburg!