10 meest gekke en grappige liftervaringen

Als je gaat liften, gebeurt er altijd wel iets grappigs. Met vreemde mensen meerijden in de auto is de manier om gekke dingen mee te maken. Lees hier onze 10 meest gekke en grappige liftervaringen!

  1. Met een katholieke priester meerijden die 80 rijdt op de linkerbaan. Boze medeweggebruikers gegarandeerd! – Jeroen en Eline
  2. Meeliften met een stel dat ooit samen een potje groene haarverf heeft gedeeld. Hierdoor zien ze eruit als verlepte bieslookplantjes ? – Lisa en Arnout
  3. In het restaurant in Nancy waar we gingen eten speelde Laurens piano. Achteraf kreeg hij applaus van heel het restaurant!?
  4. Op de heenweg probeerden 3 koppels ergens een lift te krijgen. Er was een vrouw die aan 3 personen een lift wilde geven. Arnout wilde dit even checken en keek de auto in. “Ik zie toch echt 4 plekken mevrouw!” Vervolgens propten 2 koppels zich in de auto van het vrouwtje.
  5. Laurens genoot van een flesje limonade, maar een Fransman zag het aan voor wijn. Hij begon een heel  verhaal over het flesje ‘wijn’. Laurens verstond er natuurlijk niets van, zei ‘oui’ en liep door.
  6. In het restaurant wilde Laurens graag veel suiker op z’n crêpe. Daarom vroeg hij om een ‘graaaande sucre’, inclusief grote handgebaren.
  7. De 3 koppels die als eerst waren aangekomen op de bestemming, waren aan het chillen in de hotelkamer. Binnen een half uur maakt Jeroen 3 keer de grap: ‘Hee, daar zijn die en die!’. En elke keer vloog iedereen naar het raam om te kijken wie er was. Elke keer bleek er niemand te zijn. Toen er echt een koppel aankwam en Lisa dit zei, geloofde niemand haar meer en bleef iedereen rustig zitten.
  8. Jeroen en Eline hebben samen met Collin en Eva meer dan een uur op hetzelfde tankstation gestaan. Om vervolgens in dezelfde minuut allebei een lift te fixen.
  9. Alle koppels waren binnen, behalve Collin en Eva. Collin belde en vertelde dat ze per ongeluk een verkeerde lift hadden genomen die onderweg was naar Trier. Iedereen was in shock en vroeg zich af hoe dit ooit nog goed ging komen. Tot Collin zei dat het een grapje was en vertelde dat ze om 18.00 uur in Nancy zouden zijn.
  10. Laurens ging Jeroen bellen en kreeg een vrouwtje aan de lijn die ‘bonjour’ zei. Laurens dacht dat het Eline was die hem voor de gek hield. Er werd 100 keer ‘bonjour’ over en weer gezegd via de telefoon, totdat Laurens erachter kwam dat hij +31 voor het nummer had moeten zetten. Hij had dus een echte Française aan de telefoon!

 

Vergelijkbare berichten