Wat is Via Fidei?

Je gaat in Tilburg studeren. Spannend! Je verlaat de vertrouwde thuis omgeving en je vrienden en vriendinnen. Je gaat studeren op de uni of aan een hogeschool. Een hele nieuwe ervaring! Wil jij nieuwe mensen leren kennen? Omgaan met mede christenen die studeren?

Via Fidei is een christelijke studentenvereniging in Tilburg. Bij ons vind je nieuwe vrienden. Kan je praten over je geloof. Maak je nieuwe ervaringen mee. Beleef je het ‘student’ zijn optimaal. Ga je liften. Vier je feestjes. Praat je over de Bijbel. En nog veel meer!

Wat doen wij?

Elke woensdag komen wij samen. De ene week eet je samen met een klein groepje en houd je daarna een Bijbelstudie. De andere week is er een ontspannen activiteit: spelletjes, zingen, feesten, discussiëren. Alles is mogelijk.

Een keertje komen kijken? Dat kan! Neem contact met ons op.

Wat betekent Via Fidei?

Wij heten Via Fidei. Dat is Latijns voor: ‘de weg van het geloof’. Wij stimuleren en ondersteunen elkaar als christenstudent in de weg van het geloof. Dat is wat ons verbindt! Ook als je twijfelt of het allemaal niet zo goed meer weet, ben je bij ons van harte welkom.

Wij zijn een interkerkelijke vereniging. Dat betekent dat in welke kerk je ook zit, je bij ons lid mag worden. Ook als je niet aangesloten bent bij een kerk.

Lopen wij hele dagen in galajurken en pakken?

Op de homepage zie je een foto van onze vereniging. Mooie galajurken en pakken dragen we daar hè? Dat is niet onze dagelijkse outfit hoor. De foto is gemaakt tijdens ons jaarlijkse Dies Natalis. Dies Natalis is de verjaardag van de vereniging. Dit vieren wij elk jaar met een luxe en uitgebreid gala. En daar maken we dan ook elk jaar zo’n mooi foto! Daarnaast zijn wij ook niet heel studentikoos. Je mag gewoon jezelf zijn!

Sta jij volgend jaar ook met je galaoutfit op de foto? Word lid van Via Fidei!

Neem contact op om een keer langs te komen, een vraag te stellen of om iets leuks te melden!

Vergelijkbare berichten