Placemat daten bij Via Fidei

Als nieuweling is het spannend om binnen te komen bij een nieuwe vereniging. Daar hebben wij iets op bedacht. Om elkaar beter te leren kennen, hebben we ‘placemet daten’ in het leven geroepen. Zo stimuleren we iedereen om af te spreken met mensen die je nog niet zo goed kent binnen de vereniging.

Afgelopen jaar had ik (Ellis) een placemat date met Carin.  We hadden leuke gesprekken en leerden elkaar beter kennen. Dit jaar hebben we het placemat daten weer opgepakt! Zo had ik afgelopen week een leuke placemat date met Jeroen die het daten nu weer voorzet met de nieuwe leden.

Wat is placemat daten?

Beide partijen hebben een placemat en schrijven hun naam erop om zo te onthouden wie allemaal deel was van de placemat dates. Dat is leuk om te bewaren voor later. Natuurlijk zijn we een jonge vereniging en we vinden het ontzettend belangrijk om te investeren in nieuwe leden. Daarom is het goed om soms even uit je comfort-zone te stappen en iets nieuws te proberen!

Ben jij de volgende die gaat placemat daten?

Blog geschreven door Ellis van Manen

Vergelijkbare berichten