Wanneer

05/05/2021    
8:00 pm - 10:00 pm

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Online
Online, Online

Evenement type

LET OP!! DATUM WIJZIGING: 5 MEI
Op de ALV van 4 februari hadden we het al medegedeeld, maar de volgende inhoudelijke avond zal plaatsvinden op 21 april (nu dus 5 mei). Dit lijkt nog ver weg, maar houd deze datum vrij in uw agenda, want niemand minder dan Emanuel Rutten zal de spreker van deze avond zijn! Voor degenen die hem nog niet kennen: Emanuel Rutten is een wiskundige en filosoof aan de VU en hij staat vooral bekend om zijn godsbewijzen. Hij heeft zelf ook een godsbewijs ontwikkeld, namelijk het ‘modaal-epistemische Godsargument’. Hij heeft meerdere boeken geschreven en gaat ook vaak met andere geleerden/atheïsten in debat. Aangezien zijn vakgebied de godsbewijzen zijn, zal dit deze avond ook centraal staan. Hij zal hier eerst een lezing over geven en daarna is er genoeg ruimte voor opmerkingen en een goede discussie!

Geef u snel op, want hier wilt u bij zijn! Denkt u dat uw ouders/familie/vrienden/kennissen/buren/mede-kerkgangers dit ook interessant zouden vinden? Dan kunnen zij ook bij deze lezing zijn! De avond is open naar mensen buiten de vereniging, ze hoeven zich alleen maar even aan te melden via het aanmeldformulier (leden krijgen uiteraard voorrang).

We hopen dat u in grote getalen aanwezig zult zijn!

 

Voor leden: opgeven via de website

Voor mensen buiten de vereniging: aanmeldformulier (https://docs.google.com/forms/d/1PbuGCZXBeCfPS6HAvsbGgEQ-dySUWzzp2abrtfmj1kw/viewform?gxids=7628&edit_requested=true)

 

Reserveringen

Reserveringen zijn gesloten voor dit evenement

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment