Wanneer

09/12/2020    
6:30 pm - 10:00 pm

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Volgt nog
Volgt nog, Tilburg

Evenement type

Waarde leden,

Op 9 december vindt de eerste Kringkoppelavond (KKA) van dit jaar plaats! U heeft zich het afgelopen kringblok allemaal gebogen over Nehemia, we zijn benieuwd waar u het allemaal over heeft gehad. Op de KKA krijgt u de gelegenheid om hier met leden uit andere kringen over te spreken.

U zal worden verdeeld over meerdere huizen met leden van andere kringen. Na samen te hebben gegeten, zullen we via Zoom alle groepjes met elkaar verbinden. Hier zal ook een spreker bij zijn! Hierna kunt u met uw eigen groepje verder praten over de inhoud van de avond. Ook zal er in ieder huis een muzikant aanwezig zijn, zodat u ook nog een kleine Praise & Prayer kunt houden met elkaar! De inhoud van de P&P zal worden verzorgd door uw muziekcie.

Kortom: het wordt een toffe avond, waarbij u meteen ook de kans krijgt om weer eens wat andere verenigingsgenoten in real life te spreken. Wees er dus bij!

Geef het graag aan bij meneer de voorzitter als u 3 gasten kunt ontvangen bij u thuis op 1.5 meter afstand, om samen te eten en de avond te beleven. Bent u bij de KKA aanwezig? Geef u dan op voor vrijdag 4 december. U hoort te zijner tijd wat de verdeling zal worden!

Heel graag tot dan!

Met amicale groet,
Presidium Credo

Reserveringen

Reserveringen zijn gesloten voor dit evenement

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment