Wanneer

17/05/2021    
3:15 pm - 5:45 pm

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Volgt nog
Volgt nog, Tilburg

Evenement type

Bent u klaar voor een spetterende aftrap van onze Lustrum Dies week? Meldt u dan aan voor deze fysieke activiteit! Maandag 17 mei begeven we ons naar de Piushaven om de tewaterlating van de Lustrum Dies week te vieren. Dit doen we door zelf het water op te gaan – en wel op sups!

Suppen is niet moeilijk, u zult het snel onder de knie hebben. Tegelijkertijd is suppen een geweldige work-out voordat u zich een paar dagen later in uw black tie zult hijsen.

Vanaf 15:15 verzamelen we bij de Piushaven, waar we om 15:30 het water in gaan. In ongeveer 2 uur zullen we de Piushaven verkennen, net als elkaars balans en subtechniek. Natuurlijk is er de mogelijkheid om eindelijk weer fysiek bij te praten.
Denk aan sportkleding die eventueel nat kan worden.

Deze memorabele activiteit wilt u niet missen! Voor 10 euro p.p. doet u al mee, geef u snel op!

Na het suppen gaan we BBQ’en in het Spoorpark. Om het corona proof te houden zullen we wat meer in kleine groepjes uit elkaar gaan zitten. U kunt u opgeven voor beide activiteiten, mocht één van beide beter uitkomen, dan kan dit ook. U dient allen zelf wat mee te nemen voor de BBQ, verdere informatie volgt na opgave. Natuurlijk denken we ook aan genoeg vega(n) oplossingen.

Reserveringen

Reserveringen zijn gesloten voor dit evenement

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment